2019. november 18. hétfő
Jenő
A Nap kel 06:56-kor,
nyugszik 16:12-kor.

Holnap
Erzsébet, Zsóka, Liza
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
416773

Oldalainkat 35 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

A 2014-2020-as időszakra biztosított fejlesztési forrásunkból a rendelkezésre álló adatok alapján marad szabad keret, illetve a 2019. áprilisi tájékoztató e-mail alapján kapunk még valamennyi plusz forrást is. Ezek alapján lehetőségünk van új pályázatok kiírására. Terveink szerint az új pályázati kiírások tervezete augusztus végén kerülne elfogadásra, szeptember közepéig megjelentetésre, így 2019. november 16-ától 2019. december 31. napjáig lenne lehetőség a pályázatok benyújtására.

A pályázati felhívások előkészítéséhez szükség van annak ismeretére, hogy a LEADER térségünkből kik és milyen célra szeretnének pályázatot benyújtani. A mostani információink szerint lehetőség lenne 24 hónapos megvalósításra majd, de szeretnénk, ha olyan pályázatok kerülnének benyújtásra, ahol 2020-ban meg tud kezdődni a megvalósítás.

Kérjük, hogy a Projektgyűjtő Adatlapot 2019. augusztus 12-én (hétfőn) estig küldjék vissza kitöltve Egyesületünk e-mail címére. Elsősorban a gazdaságfejlesztési célú pályázati ötleteket várjuk.

Tájékoztatásként az eddig benyújtott kérelmek, pályázatok ügyintézésének állása: Összesen 118 db kérelem (pályázat) került benyújtásra két körös eljárás keretében. Eddig 53 db támogatói okirat került az Irányító Hatóság részéről kiadásra, további 19 db pályázatnál megtörtént a Helyi Bíráló Bizottság és a Döntéshozó Bizottság részéről a támogatás kiadása és a kérelmek felterjesztése, 42 db pályázat pedig ügyintézés alatt van még. Itt reményeink szerint augusztus elején és augusztus végén szintén megtörténhet a HBB és a DB döntése.