2021. október 20. szerda
Vendel
A Nap kel 07:14-kor,
nyugszik 17:53-kor.

Holnap
Orsolya, Orsika
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
553737

Oldalainkat 35 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Letölthető az Egyesületünk által elfogadott aktuális Helyi Fejlesztési Stratégia ide kattintva.

 

 

 

 

Az értékkel bíró helyi rendezvények támogatása 2021 és a képzés az ökológiai szőlőművelésre történő áttéréshez a Somlón felhívásokkal kapcsolatban 2 online Fórumot tartunk a támogatási kérelmek benyújtására történő felkészítésről és a támogatási kérelem benyújtó felületével kapcsolatos oktatásról az alábbi időpontokban: 2021. október 18. hétfő 15,00 óra, 2021. október 19. (kedd) 17,00 óra. Jelentkezni itt lehet a fórumra.

Az értékkel bíró helyi rendezvények támogatási felhívásra azon településekről lehet támogatási kérelmet benyújtani, ahol a 2014-2020 időszakban még nem került sor rendezvény megtartására, illetve  2020. évi rendezvény a COVID miatt elmaradt és a támogatási kérelem emiatt visszavonásra került. A másik felhívás pedig a Somlón az ökológiai gazdálkodáshoz kapcsolódó képzésre vonatkozik.

Mikrovállalkozások fejlesztéseinek támogatása 2021. és a Mezőgazdasági termék előállításának és feldolgozásának támogatása 2021. felhívásokhoz kapcsolódóan a következő 2 online Fórumot a támogatási kérelmek benyújtására történő felkészítésről és a támogatási kérelem benyújtó felületével kapcsolatos oktatásról az alábbi időpontokban tartjuk: 2021. október 13. szerda 15,00 óra, 2021. október 14. (csütörtök) 17,00 óra.

Jelentkezni támogatási felhívásonként lehet mikrovállalkozásoknak  ezen az űrlapon és az őstermelőknek ezen az űrlapon

A Fórum előfizetéses Google Meet alkalmazással kerül majd megtartásra. Ehhez csatlakozni a jelentkezési űrlap alapján a Fórum napján kiküldésre kerülő linken lehet majd. A Fórumon ismertetésre kerülnek a támogatási kérelem benyújtásának feltételei, a Projekt Adatlap kitöltésével kapcsolatos tudnivalók, a támogatási kérelem online benyújtásával kapcsolatos tudnivalók.

A korábbi nyertes LEADER pályázók részére a fejlesztések megvalósításával, a 2021. évi kifizetési kérelem benyújtásával kapcsolatosan Tájékoztató fórumot tartunk. A fórum egyrészt lehetőséget ad megismerni és átbeszélni a megvalósítás folyamatát, a szükséges dokumentumok körét, az azokkal kapcsolatos fontosabb szabályokat. Másrészt a helyi és térségi rendezvények esetében biztosítja a záró kifizetési kérelem benyújtását megelőző, a pályázatban vállalt fórum részvételt is. Időpontok: 2021. október 12. (kedd) 15,00 óra vagy 2021. október 13. (szerda) 17,00 óra.

Jelentkezni itt lehet a fórumokra. Mindkét Fórum online kerül megtartásra, számítógépről vagy okos telefonról nézhető. A fórum megtekintéséhez szükséges linket a fórum napján küldjük ki, nem sokkal a fórum előtt a jelentkezésnél megadásra kerülő e-mail címre.

Megjelent újabb két felhívásunk. Az értékkel bíró helyi rendezvények támogatási felhívásra azon településekről lehet támogatási kérelmet benyújtani, ahol a 2014-2020 időszakban még nem került sor rendezvény megtartására, illetve  2020. évi rendezvény a COVID miatt elmaradt és a támogatási kérelem emiatt visszavonásra került. A másik felhívás pedig a Somlón az ökológiai gazdálkodáshoz kapcsolódó képzésre vonatkozik.

A felhívások letölthetők innen:

Mikrovállalkozások fejlesztéseinek támogatása 2021. és a Mezőgazdasági termék előállításának és feldolgozásának támogatása 2021. felhívásokhoz kapcsolódóan a következő 2 online Fórumot a támogatási kérelmek benyújtására történő felkészítésről és a támogatási kérelem benyújtó felületével kapcsolatos oktatásról az alábbi időpontokban tartjuk: 2021. augusztus 17. kedd 15,00 óra, 2021. augusztus 18. (szerda) 17,00 óra.

Jelentkezni támogatási felhívásonként lehet mikrovállalkozásoknak  ezen az űrlapon és az őstermelőknek ezen az űrlapon

A mai napon hosszas várakozás után végre megjelent az újabb felhívás, a Mezőgazdasági termék előállításának és feldolgozásának támogatása 2021.

Támogatási kérelmet (pályázatot) olyan mezőgazdasági őstermelő nyújthat be, akinek a székhelye, telephelye, fióktelepe a kérelem benyújtása előtt legalább 9 hónappal a felhívásban szereplő településen van. A kérelmek benyújtására 2021. augusztus 1. napjától lesz lehetőség. Az első időszakban havi értékelési szakaszok lesznek.

Egyesületünknél a pályázat benyújtása két szakaszos. Először a Helyi Bíráló Bizottság támogató döntését kell beszerezni a Projekt Adatlap eredeti példányának és a leendő pályázathoz csatolni kívánt mellékletek másolatának a benyújtásával. Ezt követően a HBB támogató nyilatkozat birtokában lesz lehetőség a pályázatot benyújtani az mvh.allamkincstar.gov.hu oldalon 2021. augusztus 1. napjától.

A felhívás letölthető innen: Mezőgazdasági termék előállításának és feldolgozásának támogatása 2021