2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
A Nap kel 05:10-kor,
nyugszik 20:21-kor.

Holnap
Mózes, Botond
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
525531

Oldalainkat 24 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Helyi termékek

Egyesületünk szeretné összegyűjteni és az Interneten is elérhetővé tenni a LEADER térségben készülő helyi termékeket, elérhető szolgáltatásokat. Ehhez összeállítottunk két Adatlapot: Helyi Termék Adatlap, Helyi Szolgáltatás Adatlap.

A kitöltött adatlaphoz kérjük mellékeljen a termékről, előállításáról, értékesítés helyéről, készítőjéről, referencia termékről, szolgáltatás nyújtásának helyéről, szolgáltatásról, stb. maximum 10 darab fényképet. Egy személy/szervezet több adatlapot is beküldhet, amennyiben olyan eltérő termékeket készít, vagy szolgáltatást nyújt, mely indokolja a külön megjelentetést.

Az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre beküldött adatlapok és fényképek alapján a termékeket és szolgáltatásokat elérhetővé tesszük honlapunkon, illetve beküldési sorrendben megjelentetjük Hírlevelünkben. Ezen felül megosztásra kerül a https://www.facebook.com/smbleader oldalon.

A katalógusba nem csak az egyesület tagjai által készített termékek és végzett szolgáltatások, hanem az Irányító Hatóság által elismert területünkön és Pápa város közigazgatási területén készített bármely termék, illetve végzett szolgáltatás bekerülhet, ezért kérjük, hogy a megkeresésünket juttassák el a településen működő, tevékenykedő más termelőknek, szolgáltatóknak is.