2019. november 18. hétfő
Jenő
A Nap kel 06:56-kor,
nyugszik 16:12-kor.

Holnap
Erzsébet, Zsóka, Liza
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
416769

Oldalainkat 26 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Kulturális szolgáltatások: kulturális rendezvények és nemzetiségi műsorok, sport rendezvények szervezése, lebonyolítása támogatása.  

A Magyarpolányi Községi Sportegyesület vállalta, hogy biztosítja a működési lehetőséget az öntevékeny, és sportolni vágyó szervezetek számára. Őrzi és ápolja a helyi művészeti értékeket, ünnepeket és hagyományokat, és helyet biztosít ismeretterjesztő, alkotó és művelődő közösségeknek a szabadidő hasznos eltöltésére. Emellett támogatja és részese a tömegsport rendezvényeknek valamint lehetőséget biztosít a felnőtt játszótér használatára.

A feladatkör ellátását valamit a sportpálya  gyakorlati működtetését Magyarpolány Községi Önkormányzata, a Nemzetiségi Általános Iskola a Magyarpolányi civil szervezetek és  a Sportkör látja el az önkormányzattal megkötött hasznosítási megállapodás keretében. Kulturális szolgáltatás keretén belül tevékenyen részt vállal a 25 éves múltra visszatekintő a Magyarpolányi Passióban, amely mára országos hírűvé vált. Az előadások megrendezéséhez nélkülözhetetlen a település civil szervezeteinek így a sportegyesületnek is az összefogása. Ennek köszönhetően mára az előadást több ezer ember láthatta idáig. Az évente, megrendezett Nyárbúcsúztató Fesztivál lebonyolításában és az ehhez kapcsolódó Magyarpolány Kupa kispályás labdarugó torna szervezésében megrendezésében a sportegyesületre hárul a munkák legjava.      

Kapcsolat:

Községi Sportegyesület Magyarpolány Magyarpolány, Sport u. 1.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó: Grőber József 06202819998, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.