2019. október 17. csütörtök
Hedvig, Hédi
A Nap kel 07:09-kor,
nyugszik 18:00-kor.

Holnap
Lukács
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
412352

Oldalainkat 76 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

A Pápateszér Római Katolikus Plébánia 1772-től kezdve létezik önálló hitéleti tevékenységet folytató egyházközösségként. Több évszázados történelmünk folyamán lényegében a helyi kulturális élet lényegi meghatározói voltunk, mind a mai napig. A legújabb idők kihívásait is érzékelve egyházközösségünk jelentős szociális és világnézeti vonatkozású tanítói tevékenységet is folytat. Szolgáltatásunk gerincét elsődlegesen az emberi lelki, szellemi élet fejlődési perspektívájának bemutatása, annak fontossága személyes emberi életünk vonatkozásában – képezi.

Ebbéli tevékenységünk hatása, az emberi élet tekintetében, mindenképpen az életminőség javulását szolgálja. Tapasztalatunk szerint, éppen azok az emberek a legaktívabbak a falu közössége, a falu ügye, jövője szempontjából, akik határozott világnézeti meggyőződés mentén élik életüket.  

Vallási és hitéleti tevékenység, amelynek közösségalkotó és közösségfejlesztő dimenziói vannak, különös tekintettel a helyi társadalmi élet kulturális jellegére

Kapcsolat:

Pápateszér Római Katolikus Plébánia 8556 Pápateszér, Ady Endre utca 1.

Kerekes Zoltán telefon: 20/3246-860, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.