2020. szeptember 25. péntek
Eufrozina, Kende
A Nap kel 06:40-kor,
nyugszik 18:41-kor.

Holnap
Jusztina, Pál
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
469229

Oldalainkat 138 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Íjászoktatás, lovas oktatás, kézműves foglalkozások,Táborok családi napok, osztálykirándulások szervezése.

Koppánytető Sport és Kulturális Egyesület által szervezett Lovas-kaland táborok már nem csak országszerte, de határainkon kívül is nagy népszerűségnek örvend. Köszönhető annak, hogy nemzeti kultúránkat,hagyományainkat, mesterségeinket, autentikus környezetben könnyen emészthetően adjuk át az ifjúság számára.

A nyári táborok mellett történelmi lovas bemutatókat tartunk a Hun-Római időket felelevenítve. A bemutató címe: „Flammeus Currus”

Több rendezvényen vállalunk kézműves oktatásokat, és foglalkozásokat.

A Koppánytető Lovasparkban az egyesület tagjai mások szervezésében lévő táboroknak és osztálykirándulásoknak tud csoportos programot biztosítani, egy akár több napon keresztül is. A felállított jurtákban kiállításokat is tartunk, de akár az éjszakát is el leget tölteni.

Kapcsolat:

KOPPÁNYTETŐ LOVASPARK - Koppánytető Sport és Kulturális Egyesület

8556 Pápateszér Hunyadi u. 13., Hrsz 088/2

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., honlap: www.koppanyteto.hu,

képviseli: Polauf Gyula +36706111605, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., honlap: www.lovaspark.hu