2019. június 16. vasárnap
Jusztin, Arany
A Nap kel 04:50-kor,
nyugszik 20:50-kor.

Holnap
Laura, Alida
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
391845

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

 • Hirdetés

Egyesületünk szeretné összegyűjteni és az Interneten is elérhetővé tenni a LEADER térségben készülő helyi termékeket, elérhető szolgáltatásokat. Ehhez összeállítottunk két Adatlapot: Helyi Termék Adatlap, Helyi Szolgáltatás Adatlap.

Bővebb információk az alábbi cikkben találhatók: Helyi Termék és Szolgáltatás Katalógus

 

 

A FEL-KOV Hungary Kft. 2014. óta működik. Fő tevékenysége a vendéglátás és a sportszer kiskereskedelem, de a sporttelepen pálya karbantartási munkálatokat is ellátunk.

Jelenleg a vendéglátói tevékenységet az Ugodi Sporttelepen található büfé épületében folytatjuk, illetve évente több alkalommal kapunk lehetőséget önkormányzati rendezvényeken történő kitelepülésekre, például falunapokra, iskolai, óvodai rendezvényekre. A vállalkozást új telephellyel bővítjük a településen. Egész évben nyitva tartó, „A külső…” névre hallgató vendéglátó egységünkben szeretettel várunk minden kedves ide látogatót, alkoholos és alkoholmentes italokkal, süteményekkel, „rágcsálni valókkal” és számtalan kikapcsolódási lehetőséggel, illetve lehetőséget biztosítunk különböző összejövetelek, rendezvények lebonyolítására (születésnap, bál stb.)

Restaurátori munkák, faipari termék előállítás

Béb községben végzem évek óta a restaurátori tevékenységemet. A közeljövőben pedig a fejlesztés hatására már faipari termékek gyártásával is fogok tudni foglalkozni.

Weboldaltervezés, webtárhely szolgáltatás, grafikai tervezés

Egy vállalkozás webes megjelenésének nélkülözhetetlen alapja a professzionálisan felépített, modern megjelenésű weboldal. Somlóvásárhely, Vásár u. 12. sz. alatt 5 éve működő vállalkozásom segítséget nyújt Megrendelőinek abban,  hogy termékei, szolgáltatásai eljussanak az érdeklődő online felhasználókhoz, potenciális vásárlóihoz.

Erdészeti szakirányítás, Növényvédelmi szakirányítás, Földmérés, Erdő- és vadgazdálkodási szakértés, tervezés

Kert és parkgondozás

 • Kert karbantartás
 • Öntözőrendszerek telepítése
 • Sziklakertek építése
 • Füvesítés, gyepszőnyegezés
 • Növényültetés
 • Vízelvezetés
 • Dísznövények gondozása
 • Tereprendezés
 • Kerti tavak létesítése
 • Kerti járdák, tipegők lerakása
 • Bozótirtás, parlagon lévő területek rendben tartása

A Pápateszér Római Katolikus Plébánia 1772-től kezdve létezik önálló hitéleti tevékenységet folytató egyházközösségként. Több évszázados történelmünk folyamán lényegében a helyi kulturális élet lényegi meghatározói voltunk, mind a mai napig. A legújabb idők kihívásait is érzékelve egyházközösségünk jelentős szociális és világnézeti vonatkozású tanítói tevékenységet is folytat. Szolgáltatásunk gerincét elsődlegesen az emberi lelki, szellemi élet fejlődési perspektívájának bemutatása, annak fontossága személyes emberi életünk vonatkozásában – képezi.