2021. június 13. vasárnap
Antal, Anett
A Nap kel 04:50-kor,
nyugszik 20:48-kor.

Holnap
Vazul, Herta
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
530014

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Egyesületünk szeretné összegyűjteni és az Interneten is elérhetővé tenni a LEADER térségben készülő helyi termékeket, elérhető szolgáltatásokat. Ehhez összeállítottunk két Adatlapot: Helyi Termék Adatlap, Helyi Szolgáltatás Adatlap.

Bővebb információk az alábbi cikkben találhatók: Helyi Termék és Szolgáltatás Katalógus

 

 

Megkezdte működését Kamondon a Ventana Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Szövetkezet üzeme. A katalógus a képeken látható

 

A Kamondon működő otthon lakói által készített termékek közül néhány.

Elérhetőségük, további termékek megtekinthetők ide kattintva.

 

 

A Tubakert elsősorban exkluzív magánkerteket tervez és épít. Művészi terveinkkel és azok kiváló minőségű megvalósításával egyediek vagyunk a piacon.

Kapcsolat: Tubakert Kft. 8553 Lovászpatona, Árpád u. 50.

honlap: www.tubakert.hu, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kulturális szolgáltatások: kulturális rendezvények és nemzetiségi műsorok, sport rendezvények szervezése, lebonyolítása támogatása.  

A Magyarpolányi Községi Sportegyesület vállalta, hogy biztosítja a működési lehetőséget az öntevékeny, és sportolni vágyó szervezetek számára. Őrzi és ápolja a helyi művészeti értékeket, ünnepeket és hagyományokat, és helyet biztosít ismeretterjesztő, alkotó és művelődő közösségeknek a szabadidő hasznos eltöltésére. Emellett támogatja és részese a tömegsport rendezvényeknek valamint lehetőséget biztosít a felnőtt játszótér használatára.

A FEL-KOV Hungary Kft. 2014. óta működik. Fő tevékenysége a vendéglátás és a sportszer kiskereskedelem, de a sporttelepen pálya karbantartási munkálatokat is ellátunk.

Jelenleg a vendéglátói tevékenységet az Ugodi Sporttelepen található büfé épületében folytatjuk, illetve évente több alkalommal kapunk lehetőséget önkormányzati rendezvényeken történő kitelepülésekre, például falunapokra, iskolai, óvodai rendezvényekre. A vállalkozást új telephellyel bővítjük a településen. Egész évben nyitva tartó, „A külső…” névre hallgató vendéglátó egységünkben szeretettel várunk minden kedves ide látogatót, alkoholos és alkoholmentes italokkal, süteményekkel, „rágcsálni valókkal” és számtalan kikapcsolódási lehetőséggel, illetve lehetőséget biztosítunk különböző összejövetelek, rendezvények lebonyolítására (születésnap, bál stb.)

Restaurátori munkák, faipari termék előállítás

Béb községben végzem évek óta a restaurátori tevékenységemet. A közeljövőben pedig a fejlesztés hatására már faipari termékek gyártásával is fogok tudni foglalkozni.