2021. október 20. szerda
Vendel
A Nap kel 07:14-kor,
nyugszik 17:53-kor.

Holnap
Orsolya, Orsika
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
553729

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Támogatott neve: M + M Market Kft

A projekt címe: Az Ugodi Vegyesbolt eszközbeszerzése, parkgondozási, síkosság-mentesítési tevékenység eszközök beszerzése

Támogatási felhívás címe: Mikrovállalkozások fejlesztéseinek támogatása

A projekt megvalósításának kezdete: 2018. május 2.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2021. szeptember 2.

A támogatásból felhasznált összeg: 4.452.549 Ft

A projekt céljának és eredményének bemutatása (szöveges leírás a fejlesztésről, rendezvényről):

Projektünknek két célja volt. Egyrészt az Ugodon 2017.09.01. napján nyitott vegyesboltunkba vitrines hűtő, fagyasztó szekrény és szeletelőgép beszerzése. Másrészt a településen indításra kerülő új szolgáltatásunkhoz, a parkgondozási, síkosság mentesítési tevékenységhez szükséges eszközök (utánfutó, fűnyíró traktor, hozzá rámpa, sószóró, hótoló, fűnyíró, fűkasza, sövényvágó, lobfújó, ágdaráló, akkumulátor) és utánfutó ponyvára felirat, illetve autóra matrica készítése volt.

A fejlesztést két mérföldkő keretében valósítottuk meg, az első kifizetési kérelmet 2020. júniusában nyújtottuk be, mely jóváhagyásra került, a záró kifizetési kérelmünket 2021. október 1. napján fogjuk beadni.

 

Rendezvényen részt vevők száma: NR

 

További adatok, információk:

A kérelem benyújtását megelőző naptári évben a foglalkoztatottak átlaglétszáma

6,32

Beszámoló benyújtásakor a foglalkoztatottak létszáma

11

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban az SMB LEADER Egyesület által szervezett Fórumon, műhelymunkán, támogatással megvalósuló értékkel bíró rendezvényen helyi termék bemutatásával, értékesítésével történő részvétel helye, időpontja, résztvevő neve

A kérelem benyújtását követően 2019. december 9-én részt vettünk a nyertes pályázóknak a fejlesztés megvalósításával, a kifizetési kérelmek benyújtásával kapcsolatos fórumon. 2020. november 18-án részt vettünk a támogatási kérelemben vállalt kötelezettségek teljesítésével kapcsolatos online fórumon.

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban pénzben vagy természetben támogatott a LEADER térségben székhellyel, telephellyel rendelkező, hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó intézményt, civil szervezetet, egyházat (támogatott neve, címe, támogatás összege vagy formája, dátum)

Természetben, fűnyírással támogattuk a Csót községben működő katolikus egyházat 2019., 2020. és 2021. években is.

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban megvalósult együttműködés rövid bemutatása együttműködő partner nevének megjelölésével

NR

Rövid Ellátási Láncnak tagja vagyok

NR

Munkahelyre felvett fiatalok száma

NR

Vállalkozóvá vált fiatalok száma

NR

Környezetében újonnan létrejött formális és informális közösség megnevezése, tevékenysége

NR

Funkciójában akadályozott személyek (fogyatékos) jelentős állapotjavulása

NR

 

A vállalt további feltételek teljesítésének leírása:

Ugod településen új szolgáltatás került bevezetésre. A vállalt 1 fő létszámbővítést már korábban megvalósítottuk, sőt azóta további létszámbővítés is történt.

Vállaljuk, hogy a fenntartási időszakban évente részt veszünk az SMB LEADER Egyesület által szervezett fórumon, műhelymunkán.