2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
A Nap kel 05:10-kor,
nyugszik 20:21-kor.

Holnap
Mózes, Botond
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
525536

Oldalainkat 38 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Támogatott neve: Mavizer-Sutoczky Evelin őstermelő

A projekt címe: Bálázó beszerzése Sutoczky Evelin őstermelő gazdaságában

Támogatási felhívás címe: Mezőgazdasági termék előállításának és feldolgozásának támogatása

A projekt megvalósításának kezdete: 2019. december 10.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2020. július 9.

A támogatásból felhasznált összeg: 4.999.998 Ft

A projekt céljának és eredményének bemutatása (szöveges leírás a fejlesztésről, rendezvényről):

A fejlesztés célja a növénytermesztés fejlesztése volt bálázó beszerzésével. A pályázat keretében beszerzésre került egy NEW HOLLAND RB 150 C típusú bálázó, mellyel több féle bálát is lehet készíteni, mint a pályázatban szereplő bálázóval. Az eszköz nagyobb kerekekkel és alacsonyabb súlyponttal rendelkezik, ami miatt kisebb a talajnyomás, így talajkímélés is megvalósul. Ezen felül mindenféle kötözésre alkalmas: háló, zsineg, fólia a palástra. Az eszközzel sikerült kiváltani az eddig bérmunkát, mivel most már saját eszközzel tudom a bálákat elkészíteni. Ezzel sokkal biztonságosabban tudom a bálázást elvégezni, hiszen nem kell arra várni, hogy a bérbálázó odaérjen, hanem amikor az időjárás alkalmassá teszi a tevékenységet, akkor magam el tudom végezni. Ezzel hatékonyabb is a munka, mivel a legideálisabb időpontban lehet elvégezni, ráadásul a későbbi igényeknek megfelelően különböző bálákat is tudok készíteni.

Ezen felül a tevékenységem népszerűsítésére szórólapok és névjegykártyák készültek.

Rendezvényen részt vevők száma: NR

További adatok, információk:

A kérelem benyújtását megelőző naptári évben a foglalkoztatottak átlaglétszáma

0

Beszámoló benyújtásakor a foglalkoztatottak létszáma

0

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban az SMB LEADER Egyesület által szervezett Fórumon, műhelymunkán, támogatással megvalósuló értékkel bíró rendezvényen helyi termék bemutatásával, értékesítésével történő részvétel helye, időpontja, résztvevő neve

Pápateszér, 2019. július 20. Falunap-Lovasnap méz bemutatás és értékesítés

 

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban pénzben vagy természetben támogatott a LEADER térségben székhellyel, telephellyel rendelkező, hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó intézményt, civil szervezetet, egyházat (támogatott neve, címe, támogatás összege vagy formája, dátum)

Csóti Plébánia részére 5 üveg méz 2019. évben

Pápateszéri Plébánia orgona felújításhoz 10.000 Ft támogatás

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban megvalósult együttműködés rövid bemutatása együttműködő partner nevének megjelölésével

2020. júniusában a megvásárolt bálázóval segítettem Ihász László részére az Ő területén a bálázásban. Ihász László cserében 2020. évben az én területemen történt bálázást követően segített a báláknak a telephelyemre hordásában.

2020. júliusában a megvásárolt bálázóval segítettem Bolla Jenő Géza részére az Ő területén a bálázásban. Bolla Jenő Géza cserébe 2019. évben az én területemen történt bálázást követően segített a báláknak a telephelyemre hordásában. 

Rövid Ellátási Láncnak tagja vagyok

 

Munkahelyre felvett fiatalok száma

NR

Vállalkozóvá vált fiatalok száma

NR

Környezetében újonnan létrejött formális és informális közösség megnevezése, tevékenysége

NR

Funkciójában akadályozott személyek (fogyatékos) jelentős állapotjavulása

NR

 

A vállalt további feltételek teljesítésétnek leírása: Vállalom, hogy a fenntartási időszakban is támogatok pénzben vagy természetben hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó civil szervezetet, egyházat vagy intézményt. Vállalom, hogy a fenntartási időszakban évente részt veszek támogatott rendezvényen termék bemutatásával és értékesítésével, vagy az SMB LEADER Egyesület által szervezett műhelymunkán vagy fórumon.