2020. október 30. péntek
Alfonz, Zenóbia
A Nap kel 06:29-kor,
nyugszik 16:36-kor.

Holnap
Farkas
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
476362

Oldalainkat 365 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Támogatott neve: Hujter és Társa Vendéglátóipari és Kereskedelmi Bt.

A projekt címe: A Hujter és Társa Vendéglátóipari és Kereskedelmi Bt. eszközeinek fejlesztése

Támogatási felhívás címe: Mikrovállalkozások fejlesztéseinek támogatása

A projekt megvalósításának kezdete: 2019.09.13.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2020.05.18.

A támogatásból felhasznált összeg: 2.313.237 Ft

A projekt céljának és eredményének bemutatása (szöveges leírás a fejlesztésről, rendezvényről):

A projekt során beszerzésre került eszközökkel sikerült bővíteni az eddigi eszközparkot, illetve a korábbi, elavult eszközök helyett sikerült modernebb, energiahatékonyabb technológiát beüzemelni, ami hosszú távon biztosítani tudja a vállalkozás versenyképességét.

A kocsmában elhelyezésre került egy mosogatógép és egy szárítógép, ami segíti a vendéglátással kapcsolatos kiegészítő tevékenységek gyorsabb, hatékonyabb és energiahatékonyabb ellátását. A tervezett gáztűzhely helyett időközben sikerült vásárolni egy alig használtat, így a költséghatékonyság miatt az nem került megvásárlásra.

A cukrászdához beszerzésre került egy nagyobb süteményes pult, egy nagyobb és modernebb fagylaltos pult, egy jégkása készítő gép és egy fagyasztó. Ezzel bővíteni tudjuk a termékkínálatunkat mind a sütemények, mind a fagylalt tekintetében, illetve jégkását tudunk folyamatosan értékesíteni. Emellett csökkenteni tudjuk az eddigi energia felhasználást az új, energiatakarékos eszközökkel.

A marketing tevékenységhez kapcsolódóan pedig beszerzésre került két tábla, az egyik a cukrászda megtalálást segíti, a másik pedig a jégkása vásárlási lehetőségét népszerűsíti.

 

 

Rendezvényen részt vevők száma: NR

 

 

További adatok, információk:

A kérelem benyújtását megelőző naptári évben a foglalkoztatottak átlaglétszáma

2

Beszámoló benyújtásakor a foglalkoztatottak létszáma

2

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban az SMB LEADER Egyesület által szervezett Fórumon, műhelymunkán, támogatással megvalósuló értékkel bíró rendezvényen helyi termék bemutatásával, értékesítésével történő részvétel helye, időpontja, résztvevő neve

Fórum Ugod 2019.12.09. – Hujterné Erdős Ildikó

 

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban pénzben vagy természetben támogatott a LEADER térségben székhellyel, telephellyel rendelkező, hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó intézményt, civil szervezetet, egyházat (támogatott neve, címe, támogatás összege vagy formája, dátum)

Római Katolikus Plébánia Csót részére 2019.12.30-án 5.000 Ft támogatás utalása

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban megvalósult együttműködés rövid bemutatása együttműködő partner nevének megjelölésével

NR

 

Rövid Ellátási Láncnak tagja vagyok

NR

Munkahelyre felvett fiatalok száma

-

Vállalkozóvá vált fiatalok száma

NR

Környezetében újonnan létrejött formális és informális közösség megnevezése, tevékenysége

NR

Funkciójában akadályozott személyek (fogyatékos) jelentős állapotjavulása

NR

 

A vállalt további feltételek teljesítésének leírása: A fejlesztés során beszerzésre került jégkása géppel biztosítani tudjuk, hogy mind a cukrászdában, mind pedig a Csóton és a környező településeken megtartásra kerülő rendezvényeken árusítani tudjunk jégkását, ami így új szolgáltatás megjelenését biztosítja a rendezvényeken. A beszerzett eszközök közül a mosogatógép A++, a fagyasztó láda pedig A+ energetikai besorolású. A fejlesztés során beszerzésre került eszközöket a LEADER térségben székhellyel/telephellyel rendelkező vállalkozásoktól (Pápa és Csót) vásároltam.