2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
A Nap kel 05:10-kor,
nyugszik 20:21-kor.

Holnap
Mózes, Botond
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
525555

Oldalainkat 35 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Támogatott neve: Gaál Fülöp Károlyné

A projekt címe: Eszközbeszerzés őstermelő szántóföldi növénytermesztéséhez

Támogatási felhívás címe: Mezőgazdasági termék előállításának és feldolgozásának támogatása

A projekt megvalósításának kezdete: 2018. február 22.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2019.11.15.

A támogatásból felhasznált összeg: 3.871.595 Ft

 

A projekt céljának és eredményének bemutatása (szöveges leírás a fejlesztésről, rendezvényről): A projekt célja Gaál Fülöp Károlyné őstermelő gazdaságának fejlesztése eszközbeszerzéssel. Szántóföldi növénytermesztés fejlesztése új, korszerű gépek beszerzésével.

A projekt megvalósítása során beszerzésre kerültek a pályázatban szereplő eszközök, melyek segítségével a szántóföldi növénytermesztés korszerűbb eszközökkel, és sokkal hatékonyabban végezhető el:              

Matermacc Grano 300-25 vetőgép

Omikron OÁB 283-2 ásóborona

Teejet Matrix 430 sorvezető.

Marketing tevékenység keretében 300 db A/4 méretű szórólap készült el.

 

Rendezvényen részt vevők száma: NR

 

További adatok, információk:

A kérelem benyújtását megelőző naptári évben a foglalkoztatottak átlaglétszáma

 

Beszámoló benyújtásakor a foglalkoztatottak létszáma

 

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban az SMB LEADER Egyesület által szervezett Fórumon, műhelymunkán, támogatással megvalósuló értékkel bíró rendezvényen helyi termék bemutatásával, értékesítésével történő részvétel helye, időpontja, résztvevő neve

Fórum Somlóvásárhely 2019.12.11. – Gaál Fülöp Károlyné

 

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban pénzben vagy természetben támogatott a LEADER térségben székhellyel, telephellyel rendelkező, hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó intézményt, civil szervezetet, egyházat (támogatott neve, címe, támogatás összege vagy formája, dátum)

támogatás a helyi egyháznak

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban megvalósult együttműködés rövid bemutatása együttműködő partner nevének megjelölésével

A beszerzett gépekkel szolgáltatás nyújtása kétoldalú együttműködési megállapodás alapján a Marcalmenti Szociális Szövetkezetnek, valamint a Nagypirit Község Önkormányzatnak. A kétoldalú megállapodásoknak megfelelően Gaál Fülöp Károlyné végezte a közfoglalkoztatásban művelt földterületek talajmunkáját, Nagypirit Önkormányzat a közfoglalkoztatottakkal az őstermelő székhelye előtti közterület karbantartását elvégezte. Gaál Fülöp Károlyné a Marcalmenti Szociális Szövetkezet használatában lévő MTZ traktor karbantartását az év folyamán elvégezte, a Szövetkezet pedig segített a beszerzések lebonyolításában az ezzel kapcsolatos dokumentáció összeállításában.

Rövid Ellátási Láncnak tagja vagyok

 

Munkahelyre felvett fiatalok száma

NR

Vállalkozóvá vált fiatalok száma

NR

Környezetében újonnan létrejött formális és informális közösség megnevezése, tevékenysége

NR

Funkciójában akadályozott személyek (fogyatékos) jelentős állapotjavulása

NR

 

A vállalt további feltételek teljesítésétnek leírása: A fejlesztés a komplex programmal fejlesztendő devecseri járásban valósult meg. Az eszközöket a LEADER térségben székhellyel rendelkező pápai Készenlét Zrt. cégtől vásároltam meg az árajánlatoknak megfelelően. A 2019-es évben részt vettem már Fórumon, illetve a későbbiek során is részt veszek legalább évente egyszer. Évente támogatok hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó civil szervezetet vagy egyházat.