2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
A Nap kel 05:10-kor,
nyugszik 20:21-kor.

Holnap
Mózes, Botond
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
525551

Oldalainkat 28 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Támogatott neve: Tokolics Attila

A projekt címe: Számítástechnikai eszközbeszerzés

Támogatási felhívás címe: Mikrovállalkozások fejlesztéseinek támogatása

A projekt megvalósításának kezdete: 2019. október 11.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2019. november 13.

A támogatásból felhasznált összeg: 748 220 Ft

 

A projekt céljának és eredményének bemutatása (szöveges leírás a fejlesztésről, rendezvényről):

Pályázatom célja a 2011. évben elindított vállalkozásom eszközparkjának korszerűsítése, mivel a rohamosan fejlődő technikával fontos tartani a lépést, elősegítve ezzel az online és offline kapcsolattartást üzletei partnereimmel, potenciális megrendelőimmel. Az általam végzett tevékenységek, a weboldal tervezés, webtárhely szolgáltatás, grafikai tervezés mind-mind megköveteli a korszerű eszközökkel történő munkavégzést. A beszerzett eszközökkel megrendelőim számára jó minőségű szolgáltatást tudok nyújtani, számomra nagyon fontos az ügyfeleim elégedettsége. A  webtárhely szolgáltatáshoz  kapcsolódó ügyfélszolgálati tevékenység  állandó elérhetőséget követel, amihez a pályázatomban beszerzett laptop maximális segítséget nyújt. A grafikai munkákhoz feltétlenül szükséges egy nagy átmérőjű monitor és egy nagyteljesítményű asztali számítógép, amely a iMac 27 colos képernyőjével biztosítja a követelményeket.

 

 

Rendezvényen részt vevők száma: ……NR………. fő

 

További adatok, információk:

A kérelem benyújtását megelőző naptári évben a foglalkoztatottak átlaglétszáma

0

Beszámoló benyújtásakor a foglalkoztatottak létszáma

0

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban az SMB LEADER Egyesület által szervezett Fórumon, műhelymunkán, támogatással megvalósuló értékkel bíró rendezvényen helyi termék bemutatásával, értékesítésével történő részvétel helye, időpontja, résztvevő neve

Tokolics Attila

Somlóvásárhely, 2019. december 11.

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban pénzben vagy természetben támogatott a LEADER térségben székhellyel, telephellyel rendelkező, hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó intézményt, civil szervezetet, egyházat (támogatott neve, címe, támogatás összege vagy formája, dátum)

Római Katolikus Plébánia Somlóvásárhely

5000 Ft

2019.12.10.

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban megvalósult együttműködés rövid bemutatása együttműködő partner nevének megjelölésével

NR

Rövid Ellátási Láncnak tagja vagyok

-

Munkahelyre felvett fiatalok száma

-

Vállalkozóvá vált fiatalok száma

-

Környezetében újonnan létrejött formális és informális közösség megnevezése, tevékenysége

-

Funkciójában akadályozott személyek (fogyatékos) jelentős állapotjavulása

-

 

A vállalt további feltételek teljesítésétnek leírása: A fejlesztés a komplex programmal fejlesztendő devecseri járásba tartozó Somlóvásárhely településen valósult meg. A beszerzett eszközök 100%-ban LEADER térségbe tartozó településről (Pápa) származnak. A pályázat benyújtása előtt részt vettem a Fórumon, melyet a pályázat benyújtásakor igazoltam. A fenntartási időszak elkezdését követően a mai napon szintén részt vettem egy Fórumon. A tegnapi napon átutaltam a pénzbeni támogatást a hátrányos helyzetű személyekkel is foglalkozó helyi egyház részére.