2020. november 25. szerda
Katalin, Katinka, Katrin
A Nap kel 07:07-kor,
nyugszik 16:06-kor.

Holnap
Virág
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
478233

Oldalainkat 21 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Támogatott neve: Nagyteveli Sportegyesület

A projekt címe: Eszközbeszerzés

Támogatási felhívás címe: Közösségi célú eszközbeszerzés

A projekt megvalósításának kezdete: 2019.06.18.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2019.09.03.

A támogatásból felhasznált összeg: 4.648.176 Ft

A projekt céljának és eredményének bemutatása (szöveges leírás a fejlesztésről, rendezvényről):

A projekt célja, hogy a beszerzésre került eszközzel a településen található zöldfelületek egy részét karban tudjuk tartani, segíteni tudjuk a hó eltakarítását, ezzel segítve a településkép javítását, a turisztikai vonzerő javítását. A fejlesztés során 5 szervezettel működünk együtt, így erősítjük a helyi lakosok és a civil szervezetek közötti együttműködést.

A projekt keretében beszerzésre került egy nagyteljesítményű Husqvarna fűnyíró a vágóasztallal, illetve hozzá egy hótolólap. Ezen kívül készült egy szórólap, ami tájékoztatást nyújt a pályázatról és a tevékenységről.

Az eszközzel biztosítani tudjuk a sportpálya folyamatos gondozását, illetve az együttműködésben részt vevő szervezetek kezelésében lévő zöldfelületek egy részének a folyamatos nyírását, illetve az ingatlanok előtt a hó eltakarítását a téli időszakban. Ez sokat segít mind a településkép javításában, mind pedig a civil szervezetek és a lakosok közötti együttműködésben.

 

Rendezvényen részt vevők száma: NR fő

 

További adatok, információk:

A kérelem benyújtását megelőző naptári évben a foglalkoztatottak átlaglétszáma

-

Beszámoló benyújtásakor a foglalkoztatottak létszáma

-

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban az SMB LEADER Egyesület által szervezett Fórumon, műhelymunkán, támogatással megvalósuló értékkel bíró rendezvényen helyi termék bemutatásával, értékesítésével történő részvétel helye, időpontja, résztvevő neve

-

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban pénzben vagy természetben támogatott a LEADER térségben székhellyel, telephellyel rendelkező, hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó intézményt, civil szervezetet, egyházat (támogatott neve, címe, támogatás összege vagy formája, dátum)

A megvásárolt eszközzel több olyan idős, beteg személy előtt nyírtunk már füvet, akik hátrányos helyzetűek, így magunk láttunk el ilyen feladatot.

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban megvalósult együttműködés rövid bemutatása együttműködő partner nevének megjelölésével

A beszerzés során együttműködtünk Nagytevel Község Önkormányzatával, akik segítettek a lebonyolításban, átadás-átvételben és biztosítják az eszköz tárolását. Az átvételt követően a Római Katolikus Egyház és a Német Nemzetiségi Önkormányzat kezelésében lévő zöldterületen már nyírtunk füvet.

Rövid Ellátási Láncnak tagja vagyok

NR

Munkahelyre felvett fiatalok száma

NR

Vállalkozóvá vált fiatalok száma

NR

Környezetében újonnan létrejött formális és informális közösség megnevezése, tevékenysége

NR

Funkciójában akadályozott személyek (fogyatékos) jelentős állapotjavulása

NR

 

A vállalt további feltételek teljesítésétnek leírása:

Már a beszerzés időszakában is együttműködtünk a táblázat szerint, ezen felül a fenntartási időszakban 5 szervezettel fogunk együttműködni a pályázathoz csatolt megállapodások szerint. A fejlesztés a kedvezményezett pápai járásban található Nagytevel településen történt. A beszerzés az eredeti ajánlatnak megfelelően a LEADER térséghez tartozó Pápán működő vállalkozástól történt. Évente legalább egy fórumon, műhelymunkán részt fogunk venni. A vállalásnak megfelelően a jövőben évente támogatunk hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó szervezetet természetben vagy pénzben.