2020. augusztus 5. szerda
Krisztina, Kriszta
A Nap kel 05:32-kor,
nyugszik 20:18-kor.

Holnap
Berta, Bettina
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
455294

Oldalainkat 40 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Támogatott neve: Soós Anita

A projekt címe: Őstermelői tevékenység támogatása, új eszköz beszerzésével

Támogatási felhívás címe: Mezőgazdasági termék előállításának és feldolgozásának támogatása

A projekt megvalósításának kezdete: 2019. április 11.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2019. augusztus 9.

A támogatásból felhasznált összeg: 3.746.631 Ft

 

A projekt céljának és eredményének bemutatása (szöveges leírás a fejlesztésről, rendezvényről): Az elnyert összeg, valamint a hozzáadott önerő 1 db CLASS LINER 1700 TWIN vontatott, két forgórészes, oldalrend-képző beszerzéséhez nyújtott segítséget.

A mezőgazdasági termelés folyamán szár és szalmamaradványok rendre sorolása/képzése során hatékony bálázási technológia is lehetséges a beruházott munkaeszközzel.

A CLASS LINER 1700 TWIN sajátos spirálrugós megoldással rendelkezik, ami egy cső karon helyezkedik el mindig egyenletes terheléssel és zajmentesen tud dolgozni bármilyen üzemi körülményről, legyen is szó.  Ez teszi lehetővé, hogy a nagy takarmány mennyiség is tisztán, takarmányszennyeződés nélkül fog majd rendet ölteni. 

Nem mellesleg a szántó- és mezőgazdasági területek kulturállapotban tartása is sokkal egyszerűbbé válik.

 

Rendezvényen részt vevők száma: NR

 

További adatok, információk:

A kérelem benyújtását megelőző naptári évben a foglalkoztatottak átlaglétszáma

0

Beszámoló benyújtásakor a foglalkoztatottak létszáma

 

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban az SMB LEADER Egyesület által szervezett Fórumon, műhelymunkán, támogatással megvalósuló értékkel bíró rendezvényen helyi termék bemutatásával, értékesítésével történő részvétel helye, időpontja, résztvevő neve

 

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban pénzben vagy természetben támogatott a LEADER térségben székhellyel, telephellyel rendelkező, hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó intézményt, civil szervezetet, egyházat (támogatott neve, címe, támogatás összege vagy formája, dátum)

 

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban megvalósult együttműködés rövid bemutatása együttműködő partner nevének megjelölésével

A projekt megvalósítása során Soós Géza Lászlónéval valamint Melkovics Károlynéval kötöttem együttműködési megállapodást. Az együttműködésben partneri fél szereplőiként vállaltuk, hogy a megvalósítás során rendszeresen információt cserélünk az esetleges tapasztalatokról, tudásunknak megfelelően közreműködünk egymással. Valamint vállaljuk, hogy az üzemeltetési időszak alatt elsősorban egymástól rendelik meg a szükséges munkákat, melyet a beszerzésre kerülő rendképző munkaeszközzel lehet ellátni.

 

Ezen megállapodás kifejezi azon szándékunkat is, hogy a projekt lezárását követően a jövőben is együttműködünk és az addig elért eredmények további folyamatos fenntartását saját eszközeikkel is biztosítjuk.

 

Rövid Ellátási Láncnak tagja vagyok

 

Munkahelyre felvett fiatalok száma

 

Vállalkozóvá vált fiatalok száma

 

Környezetében újonnan létrejött formális és informális közösség megnevezése, tevékenysége

NR

Funkciójában akadályozott személyek (fogyatékos) jelentős állapotjavulása

NR