2019. november 18. hétfő
Jenő
A Nap kel 06:56-kor,
nyugszik 16:12-kor.

Holnap
Erzsébet, Zsóka, Liza
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
416771

Oldalainkat 31 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Támogatott neve: Kamond Község Önkormányzata

A projekt címe: Mobil hangtechnika beszerzése

Támogatási felhívás címe: Közösségi célú eszközbeszerzés támogatása (VP6-19.2.1.-77-4-17)

A projekt megvalósításának kezdete: 2019. június 15.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2019. július 20.

A támogatásból felhasznált összeg: 1.060.894 Ft

 

A projekt céljának és eredményének bemutatása (szöveges leírás a fejlesztésről, rendezvényről):

A pályázat keretében vásároltunk kettő darab JBL PRX825W típusú 1500W hangfalat, amely Wi-fi vezérléssel is üzemeltethető, 4 darab Audio-Technica ATW13F AT-ONE kézimikrofonos vezeték nélküli rendszert, 1 darab Yamaha MG10XU 10-csatornás, effektes analóg keverőt, 20 méter Klotz – Neutrik XLR-XLR  mikrofonkábelt és 0,5  méter Klotz – Neutrik XLR-XLR  mikrofonkábelt (neutrik csatlakozós). Ezen berendezések alkalmazásával egy komplett, a mai kor követelményeinek is megfelelő hangtechnikát kapunk. A technológia kiválasztásánál fontos szempont volt a tartósság és a könnyen szállíthatóság is. Kamond község önkormányzata évente több alkalommal részt vesz testvértelepülési rendezvényeken (Kárpátalján, Felvidéken, Erdélyben), ahol a felkérések alapján mindig vállalja előadások/programok tartását. Néhol azonban problémát jelentett a megfelelő technológia rendelkezésünkre bocsájtása, amit most szeretnénk megoldani a pályázat keretében beszerzett eszközökkel. Előadásainkat ezentúl a saját technológia szállításával és alkalmazásával fogjuk majd megoldani.

A pályázat keretében együttműködnek: Kamond Község Önkormányzata, Sportegyesület Kamond, Polgárőr – és Tűzoltó Egyesület Kamond, Együtt Karakószörcsök Kultúrájáért Egyesület. A partnerek ingyenesen használhatják rendezvényeiken a pályázaton nyert berendezéseket és az önkormányzat a díjmentes helyszínre szállítást megoldja.

A marketig tevékenység keretében 170 darab A/5 méretű színes kétoldalas szórólapot és 10 darab A/4 méretű színes plakátot nyomtattattunk, melyekkel az eszközök átadására hívtunk vendégeket.

 

Rendezvényen részt vevők száma: ……………. fő

 

További adatok, információk:

A kérelem benyújtását megelőző naptári évben a foglalkoztatottak átlaglétszáma

1,5

Beszámoló benyújtásakor a foglalkoztatottak létszáma

1,5

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban az SMB LEADER Egyesület által szervezett Fórumon, műhelymunkán, támogatással megvalósuló értékkel bíró rendezvényen helyi termék bemutatásával, értékesítésével történő részvétel helye, időpontja, résztvevő neve

Smidéliusz Sándor alpolgármester

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban pénzben vagy természetben támogatott a LEADER térségben székhellyel, telephellyel rendelkező, hátrányos helyzetű személyekkel foglalkozó intézményt, civil szervezetet, egyházat (támogatott neve, címe, támogatás összege vagy formája, dátum)

Jánosháza – Keresztelő Szent János Plébánia

(természetbeni támogatás)

A kérelem benyújtása és a beszámoló benyújtása közötti időszakban megvalósult együttműködés rövid bemutatása együttműködő partner nevének megjelölésével

Kamond Község Önkormányzata, Sportegyesület Kamond, Polgárőr – és Tűzoltó Egyesület Kamond, Együtt Karakószörcsök Kultúrájáért Egyesület. A partnerek ingyenesen használhatják rendezvényeiken a pályázaton nyert berendezéseket és az önkormányzat a díjmentes helyszínre szállítást megoldja.

Rövid Ellátási Láncnak tagja vagyok

Nem

Munkahelyre felvett fiatalok száma

-

Vállalkozóvá vált fiatalok száma

-

Környezetében újonnan létrejött formális és informális közösség megnevezése, tevékenysége

-

Funkciójában akadályozott személyek (fogyatékos) jelentős állapotjavulása

-

 

A vállalt további feltételek teljesítésétnek leírása: Vállaljuk a fenntartási időszakban évente legalább 3 fellépés, vagy előadás, vagy képzés/oktatás, vagy hátrányos helyzetben lévő szereplők segítésével kapcsolatos tevékenység végzését.