2020. március 30. hétfő
Zalán
A Nap kel 06:28-kor,
nyugszik 19:18-kor.

Holnap
Árpád, Benő
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
431403

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

A Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága idén is megrendezi Magyarország legnagyobb, több mint 100 éves múltra visszatekintő agrárgazdasági rendezvényét, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK). 

A 2015. szeptember 23-27. között a Hungexpo területén zajló seregszemle egyik célja, hogy bemutassa az agrárszektor aktuális időszakra vonatkozó eredményeit valamint  megismertesse a nagyközönséggel, hogy a hazai, helyi termékek fogyasztása magas minőséget és nagyfokú élelmiszerbiztonságot garantál.

Ezen az öt napon Magyarország kilenc turisztikai régiója és a határon túli területek mutatkoznak be az agráriumon keresztül és hozzák el a helyi ízeket, specialitásokat, jellemző termékeket és hagyományokat.

Az idei OMÉK-on a Földművelésügyi Minisztérium és a szervező MT Zrt. az agrárszektor minél szélesebb spektrumát kívánja bemutatni.

Az OMÉK egyedülálló alkalom a kiállítók számára, hiszen terméküket, szolgáltatásaikat egy nagy múltú, elismert és közel százezer látogatót vonzó eseményen mutathatják be. Kiállítóink ezen túlmenően számos szakmai kísérőrendezvényen és programon vehetnek részt a vásár ideje alatt. Az OMÉK látogatottságáról óriási PR- és reklámkampány gondoskodik: az MTVA-val kötött együttműködés részeként a közmédia élő közvetítésekben, híradós- és magazin anyagokban számol majd be az OMÉK minden napjáról.

A rendezvényről részletesen tájékozódhat az omek.itthon.hu weboldalon, ahonnan a jelentkezési lapokat is letöltheti.

Letölthető anyagok: tájékoztató, jelentkezési lap, ÁSZF, árucsoportlista