2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia
A Nap kel 07:28-kor,
nyugszik 16:31-kor.

Holnap
Piroska
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
493411

Oldalainkat 28 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Valamennyi tagunknak, ügyfelünknek, honlap olvasónknak

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és

Békés, Boldog Új Évet Kívánunk.

Köszönjük az egész éves együttműködést.

SMB LEADER Egyesület

A Somló-Marcalmente-Bakonyalja kétkeréken TOP-1.2.1-15-VE1-2016-00023 projekt keretében augusztus végére elkészültek a LEADER térséget és a kijelölt kerékpáros útvonalat érintő településeket bemutató turisztikai kiadványok és térkép. Az online változat elérhetők az alábbi linkekről:

Pápai Éléskamra néven alakul Pápa környékén egy helyi bevásárló közösség.

A közösség a helyi termelőket kívánja helyzetbe hozni, és ezáltal a helyi vásárlóknak minőségi, egészséges alapanyagokat biztosítani. A Facebook oldaluk elérhető ide kattintva.

Kedves Termelő!

Június 2-án (kedden) 18.00-19.30-ig online webinárt tartanak – ’KÖZÖSSÉGI ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS KISTERMELŐKNEK’ címmel – melyen két bevásárlóközösség szervezőjével és néhány ezekben résztvevő termelővel lehet majd beszélgetni ennek az értékesítési csatornának az előnyeiről és nehézségeiről.

Az esemény bevezetés a témába, melyen mindenkit szeretettel várnak, de első sorban olyan termelők számára ajánlják, akik új értékesítési lehetőségek iránt érdeklődnek, de még nem szállítanak bevásárló közösségnek.

A facebook esemény linkje (ha jelzed a részvételed, azzal segíted a szervezést, ugyanitt előzetesen kérdéseket is feltehetsz a témában):  https://www.facebook.com/events/2698452367057396/

Ha az alábbi linken megadod az e-mail címedet, elküldik neked utólag a Webinár felvételét, az előadásokat egy, a témában összeállított információs csomagot és értesítenek a további akciókról. Ugyanitt szintén lehet kérdéseket feltenni:  https://forms.gle/ZxchbYyqgDUuJhrQ9

Az esemény részletei:

Alkategóriák