2020. március 30. hétfő
Zalán
A Nap kel 06:28-kor,
nyugszik 19:18-kor.

Holnap
Árpád, Benő
napja lesz.

  Darányi Ignác logo  LEADER logo umvp-logo unios-zaszlo

Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap:a vidéki területekbe beruházó Európa

Cikkmegtekintések találatai
431417

Oldalainkat 36 vendég és 0 tag böngészi

  • Hirdetés

Traktorral és tartozékaival végzett mezőgazdasági szolgáltatások, motoros kaszával végzett fűnyírás

Lovászpatona Község Önkormányzata közfoglalkoztatási programjai során elsősorban azokban az időszakokban amikor a programok megvalósítása nem igényli az összes közfoglalkoztatott és munkaeszköz egyidejű munkáját. A programban részt vevő közfoglalkoztatottakkal és használt eszközökkel mezőgazdasági szolgáltatásokat végez megrendelésre.

Szolgáltatások megrendelhetők a 8553 Lovászpatona Kossuth tér 2. címen személyesen, és a 0689/345107 telefonszámon.

Lehetséges szolgáltatások listája:

Fűnyírás motoros kaszával bruttó 3000 Forint/óra egy fő közfoglalkoztatott az igénybevevő által kijelölt helyszínen fűnyírást vagy bozótirtást végez damil, vagy forgókés fejjel. A fűnyírási szolgáltatás csak akkor vehető igénybe, ha Lovászpatonai Feldolgozó és Kereskedelmi Szociális Szövetkezet nem tudja vállalni a szolgáltatást.

Traktorral végzett talajmarózás vagy fuvarszolgáltatás bruttó 6000 Forint/óra egy fő közfoglalkoztatott MTZ kistraktorral az igénybevevő által kijelölt helyszínen, talajmarózást vagy fuvarozást végez. Fuvarszolgáltatásnál az áru rakodásáról az igénybevevőnek kell gondoskodni. A talajmaró lényegében egy traktorral vontatott rotációs kapa, így talaj kiskertekben szántás utáni lazítására, vagy homokos lazább talajokon szántás helyett is alkalmazható, a talajmarózás után további talajmunkára nincs szükség a veteményezés előtt.

Traktorral végzett burgonya vetés, burgonya szedés, hagyma vetés bruttó 10000 Forint/óra traktorral és a megfelelő tartozékkal 1 fő traktoros és 2 fő a tartozékot kezelő segédmunkás közfoglalkoztatott az igénybevevő által kijelölt helyszínen vetési vagy betakarítási szolgáltatást végez. A szaporító anyag helyszínre szállításáról, illetve a kiforgatott burgonya elszállításáról és a szükséges göngyölegekről az igénybevevőnek kell gondoskodnia.

A traktorral végzett szolgáltatások Lovászpatonán kívüli településeken is igénybe vehetők felár nélkül, de ilyen esetben a fel- és levonulás ideje beleszámít a szolgáltatás idejébe. Ha több vevő is van egy adott településről egy adott napon, akkor a fel- és levonulás idejét a vevő között felosztjuk, így a többlet költség csökkenthető a vevők részéről.

Szolgáltatás helye: Lovászpatona és a környező települések

Kapcsolat:

Lovászpatona Község Önkormányzata 8553 Lovászpatona Kossuth tér 2.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. telefon: 0689/345107, honlap: http://www.lovaszpatona.hu/

kapcsolattartó: dr. Reichert László Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.