Helyi termék - SMB LEADER Hírlevél 2020.05.29.

Nyomtatás
Böngészőben történő megnyitáshoz kattintson ide. 

Tisztelt Látogató,

Ön a Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport 2020. május 29. napján megjelent hírlevelét olvassa.


A mostani hírlevél a helyi termék vásárlók és különösen a helyi termék előállítók részére tartalmaz aktuális információt. Szeretnénk megkérni a hírlevél olvasókat, hogy továbbítsák ismerőseiknek is, akiket a téma érdekelhet.
 


Előző hírlevelünk óta a honlapunkon megjelent egyéb aktuális cikkek:

Pápai Éléskamra - alakuló bevásárló közösség

Pápai Éléskamra néven alakul Pápa környékén egy helyi bevásárló közösség.

A közösség a helyi termelőket kívánja helyzetbe hozni, és ezáltal a helyi vásárlóknak minőségi, egészséges alapanyagokat biztosítani. A Facebook oldaluk elérhető ide kattintva.


Bővebben...


Helyi élelmiszer válság idején - online előadás

Kedves Termelő!

Június 2-án (kedden) 18.00-19.30-ig online webinárt tartanak – ’KÖZÖSSÉGI ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS KISTERMELŐKNEK’ címmel – melyen két bevásárlóközösség szervezőjével és néhány ezekben résztvevő termelővel lehet majd beszélgetni ennek az értékesítési csatornának az előnyeiről és nehézségeiről.

Az esemény bevezetés a témába, melyen mindenkit szeretettel várnak, de első sorban olyan termelők számára ajánlják, akik új értékesítési lehetőségek iránt érdeklődnek, de még nem szállítanak bevásárló közösségnek.

A facebook esemény linkje (ha jelzed a részvételed, azzal segíted a szervezést, ugyanitt előzetesen kérdéseket is feltehetsz a témában):  https://www.facebook.com/events/2698452367057396/

Ha az alábbi linken megadod az e-mail címedet, elküldik neked utólag a Webinár felvételét, az előadásokat egy, a témában összeállított információs csomagot és értesítenek a további akciókról. Ugyanitt szintén lehet kérdéseket feltenni:  https://forms.gle/ZxchbYyqgDUuJhrQ9

Az esemény részletei:


Bővebben...

Korábbi, aktuális információkat tartalmazó cikkek:

Helyi Termék és Szolgáltatás Katalógus

Helyi termékek

Egyesületünk szeretné összegyűjteni és az Interneten is elérhetővé tenni a LEADER térségben készülő helyi termékeket, elérhető szolgáltatásokat. Ehhez összeállítottunk két Adatlapot: Helyi Termék Adatlap, Helyi Szolgáltatás Adatlap.

A kitöltött adatlaphoz kérjük mellékeljen a termékről, előállításáról, értékesítés helyéről, készítőjéről, referencia termékről, szolgáltatás nyújtásának helyéről, szolgáltatásról, stb. maximum 10 darab fényképet. Egy személy/szervezet több adatlapot is beküldhet, amennyiben olyan eltérő termékeket készít, vagy szolgáltatást nyújt, mely indokolja a külön megjelentetést.


Bővebben...


Infóblokk és táblagenerátor

Az Egyesületünk által támogatott LEADER pályázatból megvalósuló fejlesztéseknél, rendezvényeknél kötelező kihelyezni a kötelező nyilvánosságot biztosító tájékoztató táblát. Magát a táblát itt lehet legenerálni. A D típusú táblát szükséges választani, majd az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapot. A következő ablakban lehet megadni az adatokat. Figyelem, a jobb alsó sarokban a LEADER programban részt vesz kockát ki kell jelölni. Ezen felül az Egyesület logóját is rá kell tenni, melyet a legenerált táblával együtt kell megküldeni a kiválasztott cégnek.

A rendezvény meghívóján, plakátján szintén kötelező feltüntetni az Egyesület logóját.

Ezen felül lehet használni az EMVA infóblokkot is, mely letölthető innen.

 

 
Egyéb információk:
 

Facebook

Twitter

Google+

Nyomtatás

Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport
iroda, levél: SMB LEADER Egyesület 8564 Ugod, Kossuth u. 16,
tel: 06-30/737-7026, e-mail: iroda@smbleader.hu, honlap: http://smbleader.huHírlevelünkről leiratkozhat