SMB LEADER Hírlevél - 2019.06.14.

Nyomtatás
Böngészőben történő megnyitáshoz kattintson ide. 

Tisztelt Látogató,

Ön a Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport 2019. június 14. napján megjelent hírlevelét olvassa.


Előző hírlevelünk óta a honlapunkon megjelent LEADER pályázati cikkek:

Tájékoztató Fórum rendezvény pályázat benyújtásához

A LEADER értékkel bíró helyi és térségi rendezvények támogatása felhívással kapcsolatban az SMB LEADER Egyesülethez benyújtandó Projekt Adatlapokkal és a pályázatok elektronikus feltöltésével kapcsolatos eljárás ismertetésére Egyesületünk tájékoztató fórumot tart  2019. június 20-án (csütörtökön) 16,30 órakor az Egyesületi Irodában (8564 Ugod, Petőfi u. 15.). A fórumon a Projekt Adatlap, a támogatási kérelmek (pályázatok) előkészítésével, benyújtásával kapcsolatos tájékoztatót tartunk.

A fórumra és képzésre minden érdeklődőt szeretettel várunk, akik a következő időszakban pályázatot kívánnak benyújtani Egyesületünkhöz. Felhívjuk a figyelmet, hogy a HBB támogató nyilatkozat kiadásának az egyik feltétel a Fórumon való részvétel. Így akik június vagy július hónapban szeretnének pályázatot benyújtani és még nem voltak fórumon, azoknak ez a fórum biztosítja a feltétel teljesítését.

További információk a korábbi cikkünkben olvashatók: II. negyedévi LEADER pályázatokhoz
II. negyedévi LEADER pályázatokhoz

Jelenleg az értékkel bíró helyi és térségi rendezvényekre van lehetőség 2019. II. negyedévben pályázni, itt 3 havonta van értékelési szakaszzárás: 2019.06.30., 2019.09.30. és 2019.12.31. Egyesületünknél ez két fordulós elbírálással történik. Első körben a Projekt Adatlapot kell hozni és aki megkapja a HBB támogató nyilatkozatát, az véglegesítheti a támogatási kérelmet a központi elektronikus felületen.


Bővebben...


 


Előző hírlevelünk óta a honlapunkon megjelent egyéb aktuális cikkek:
Beszámoló Adászteveli Sportegyesület közösségi eszköz beszerzése

Támogatott neve: Adászteveli Sportegyesület

A projekt címe: Az Adászteveli SE fűnyírótraktor beszerzése

Támogatási felhívás száma, címe: VP6-19.2.1.-77-4-17, „Közösségi célú eszközbeszerzés támogatása”

A projekt megvalósításának kezdete: 2018. március 28.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2019. május 03.

Az elnyert támogatás összege: 2.552.828 Ft


Bővebben...
Beszámoló Toldi Tamás mezőgazdasági termék

Támogatott neve: Toldi Tamás

A projekt címe: Mezőgazdasági termék előállításának támogatása

Támogatási felhívás címe: Mezőgazdasági termék előállításának és feldolgozásának támogatása

A projekt megvalósításának kezdete: 2018. március 20.

A projekt megvalósításának záró időpontja: 2019. május 20.

A támogatásból felhasznált összeg: 4.499.998 Ft


Bővebben...
Kereskedelem, vendéglátás - Ugod

A FEL-KOV Hungary Kft. 2014. óta működik. Fő tevékenysége a vendéglátás és a sportszer kiskereskedelem, de a sporttelepen pálya karbantartási munkálatokat is ellátunk.

Jelenleg a vendéglátói tevékenységet az Ugodi Sporttelepen található büfé épületében folytatjuk, illetve évente több alkalommal kapunk lehetőséget önkormányzati rendezvényeken történő kitelepülésekre, például falunapokra, iskolai, óvodai rendezvényekre. A vállalkozást új telephellyel bővítjük a településen. Egész évben nyitva tartó, „A külső…” névre hallgató vendéglátó egységünkben szeretettel várunk minden kedves ide látogatót, alkoholos és alkoholmentes italokkal, süteményekkel, „rágcsálni valókkal” és számtalan kikapcsolódási lehetőséggel, illetve lehetőséget biztosítunk különböző összejövetelek, rendezvények lebonyolítására (születésnap, bál stb.)


Bővebben...


Restaurálás, faipari termék előállítás

Restaurátori munkák, faipari termék előállítás

Béb községben végzem évek óta a restaurátori tevékenységemet. A közeljövőben pedig a fejlesztés hatására már faipari termékek gyártásával is fogok tudni foglalkozni.


Bővebben...


Webszolgáltatás - Somlóvásárhely

Weboldaltervezés, webtárhely szolgáltatás, grafikai tervezés

Egy vállalkozás webes megjelenésének nélkülözhetetlen alapja a professzionálisan felépített, modern megjelenésű weboldal. Somlóvásárhely, Vásár u. 12. sz. alatt 5 éve működő vállalkozásom segítséget nyújt Megrendelőinek abban,  hogy termékei, szolgáltatásai eljussanak az érdeklődő online felhasználókhoz, potenciális vásárlóihoz.


Bővebben...


Erdő-, növény-, vadgazdálkodási szakértés, földmérés

Erdészeti szakirányítás, Növényvédelmi szakirányítás, Földmérés, Erdő- és vadgazdálkodási szakértés, tervezés


Bővebben...

Korábbi, aktuális információkat tartalmazó cikkek:

Infóblokk és táblagenerátor

Az Egyesületünk által támogatott LEADER pályázatból megvalósuló fejlesztéseknél, rendezvényeknél kötelező kihelyezni a kötelező nyilvánosságot biztosító tájékoztató táblát. Magát a táblát itt lehet legenerálni. A D típusú táblát szükséges választani, majd az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapot. A következő ablakban lehet megadni az adatokat. Figyelem, a jobb alsó sarokban a LEADER programban részt vesz kockát ki kell jelölni. Ezen felül az Egyesület logóját is rá kell tenni, melyet a legenerált táblával együtt kell megküldeni a kiválasztott cégnek.

A rendezvény meghívóján, plakátján szintén kötelező feltüntetni az Egyesület logóját.

Ezen felül lehet használni az EMVA infóblokkot is, mely letölthető innen.

 

 


Helyi Termék és Szolgáltatás Katalógus

Helyi termékek

Egyesületünk – készülve a 2014-2020-as programidőszakra – szeretné összegyűjteni és az Interneten is elérhetővé tenni a LEADER térségben készülő helyi termékeket, elérhető szolgáltatásokat. Ehhez összeállítottunk két Adatlapot: Helyi Termék Adatlap, Helyi Szolgáltatás Adatlap.

A kitöltött adatlaphoz kérjük mellékeljen a termékről, előállításáról, értékesítés helyéről, készítőjéről, referencia termékről, szolgáltatás nyújtásának helyéről, szolgáltatásról, stb. maximum 10 darab fényképet. Egy személy/szervezet több adatlapot is beküldhet, amennyiben olyan eltérő termékeket készít, vagy szolgáltatást nyújt, mely indokolja a külön megjelentetést.


Bővebben...Egyéb információk:
 

Facebook

Twitter

Google+

Nyomtatás

Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport
iroda, levél: SMB LEADER Egyesület 8564 Ugod, Petőfi u. 15.,
tel: 06-89/354-800, 06-30/737-7026, e-mail: iroda@smbleader.hu, honlap: http://smbleader.huHírlevelünkről leiratkozhat